Jucarii din LEMN - de tip Montessori

Afiseaza: 1-36 din 343 produse

 Filtre

Fabricate din materiale naturale precum lemnul si bumbacul, vopsite in culori vii si ecologice pe baza de apa, jucariile din lemn pentru copii aduse de krista.ro vor bucura toti copiii!

Jucariile de tip Montessori sunt jucariile bazate pe metoda Montessori, care are la baza educatia axata pe activitatea independenta a copilului, pe baza principiului "ajuta-ma sa fac singur".

Jucariile Montessori sunt fabricate din lemn (deoarece Maria Montessori a ales initial acest material, fiind unul versatil, natural si placut la atingere, din care se pot crea obiecte si situatii miniaturale ale celor din viata de zi cu zi), cele care nu suprasolicita copiii, ci ii indeamna sa se joace si sa abordeze solutiile in propriul ritm. 

Maria Montessori, o femeie medic de la inceputul sec XX a implementat si dezvoltat aceasta ramura, ca fiind o ramura educationala, care se bazeaza pe autocunoastere, incredere de sine si experiment. De aceea ea a denumit jucariile Montessori ca fiind MATERIAL DIDACTIC, iar denumirea aceasta este una generica, care cuprinde in fapt acest tip de sistem educational. 

Pedagogia Montessori se bazeaza pe respectarea dezvoltarii in ritmul propriu al fiecarui copil, pe utilizarea celor cinci simturi pe masura cresterii si dezvoltarii copiilor, permitand astfel copiilor sa isi dezvolte aptitudini si capacitati in functie de sensibilitatea si propriile nevoi.

Aceste tipuri de jucarii sunt adaptate varstelor si nivelului de dezvoltare al copiilor. 

Exista gradinite si scoli Montessori, care se bazeaza pe acest principiu de metoda pedagogica si care utilizeaza astfel de materiale didactice. Acestea sunt totusi acum si la indemana noastra, anumite jucarii incadrandu-se in acest principiu, adica jucariile care dezvolta simturile si aptitudinile copiilor in functie de propriul lor ritm natural. 

Suport clienti WhatsApp 0769693739

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!