10 idei de cadouri pentru copii de toate vârstele

10 idei de cadouri pentru copii de toate vârstele
În cazul în care vrei să-l sărbătorești pe cel mic sau pur și simplu să-l surprinzi, poți face acest lucru alegând un dar reușit! Pe lângă faptul că trebuie să iei în considerare interesele sale, te sfătuim să ții cont de etapa de dezvoltare în care se află, astfel încât acesta să se poată juca în siguranță. Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește cadourile, îți venim în ajutor cu 10 idei potrivite pentru copii de toate vârstele.
 

Jucării pentru bebeluși

Jucăriile pentru bebeluși îi calmează, îi ajută să se autodescopere, să se dezvolte și le stimulează dezvoltarea simțurilor. În primele luni de viață, este bine să alegi unele care vibrează sau au cântecele; după 6 luni, te poți orienta către cele de ținut în mână și pentru dentiție, iar de la 9 luni încolo, poți achiziționa cărticele senzoriale.
 

Jucării educative

Puzzle-urile clasice sau 3D, jocurile de logică și memorie, cuburile Rubik și unele board games reprezintă jocuri educative perfecte pentru cei mici. În timp ce se distrează, le este stimulată dezvoltarea cognitivă, atât de importantă în copilărie.
 

Jucării din lemn Montessori

Pedagogia Montessori are beneficii importante pentru copii și e important de notat că acestea se păstrează de-a lungul vieții. Vorbim des despre wellbeing, însă știai că starea de bine poate fi influențată de jucăriile din copilărie? Un studiu publicat în 2021 arată că frecventarea unei școli Montessori cauzează o bunăstare mai mare a adulților. De aceea, îți recomandăm să alegi jucării din lemn Montessori pentru copiii tăi.
 

Jucării de exterior

Vine vara, bine-mi pare, în grădină am... multe jucării de exterior! În era tehnologiei, prichindeii petrec tot mai puțin timp afară. Din fericire, picii pot fi ușor convinși să iasă mai des la joacă în curte, în cartier sau în parc. La magazinele de jucării, găsești vehicule cu sau fără pedale, vehicule electrice, trotinete, mobilier, corturi, tobogane și multe altele.

doua fetite merg pe trotinete
 

Păpuși și figurine

Păpușile și figurinele sunt deseori preferatele celor mici. Mickey Mouse, poneii din My Little Pony, Spiderman, bebelușii de jucărie interactivi, caracatițele reversibile din pluș, dinozaurii și ursuleții sunt doar câteva dintre ideile de cadouri cu care nu vei da greș.
 

Mașinuțe de jucărie

Gama de jucării pentru micii șoferi include mașini mecanice, electrice sau cu telecomandă, volane, parcări și circuite. Mai poți oferi drept cadou trenulețe și avioane, iar distracția e garantată!
 

Seturi de construcție

Seturile de construcție sunt jucării care dezvoltă creativitatea, abilitățile de comunicare și pe cele de rezolvare a problemelor. Totodată, îi ajută pe copii să gestioneze productiv frustrările și le îmbunătățesc încrederea în sine.
 

Materiale pentru desen și pictură

Nu există copii fără simț artistic, doar copii care încă nu au descoperit tipul de artă potrivit. Exersarea desenului și a picturii se pot face și pe jucării speciale care dezvoltă abilitățile artistice, nu doar pe hârtie. De exemplu, cei pasionați de spațiu vor fi încântați să primească un sistem solar 3D ale cărui planete trebuie pictate. Seturile de pictură cu aspect de marmură sunt, de asemenea, un cadou deosebit.

fetita care picteaza
 

Jucării de pluș interactive

Plușurile interactive stimulează creativitatea și îi fac pe copii să râdă cu gura până la urechi. Papagalii vorbitori, cactusul dansator și hamsterul care repetă vorbele interlocutorului sunt preferatele noastre.
 

Jucării de rol

Jocul de rol contribuie la dezvoltarea armonioasă a personalității copilului. Cei mici învață să își exprime emoțiile și sentimentele, își dezvoltă abilitățile lingvistice și cooperează mai bine. În magazinul nostru, găsiți numeroase jucării de roleplay, printre care instrumente medicale, seturi de doctor, mese de frumusețe, articole pentru curățenie și bancuri de scule.

Sperăm că acest articol ți-a fost de folos pentru a găsi cadoul potrivit pentru cel mic. Acum nu-ți rămâne decât să te bucuri de entuziasmul din ochii săi în momentul în care descoperă ce se află înăuntru!

 

Suport clienti WhatsApp 0769693739

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!