Papusi: bebelusi si personaje din desene animate

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Păpuși


Păpușile sunt printre cele mai populare jucării din viața copilului tău, acestea fiind nelipsite din orice casă. Încă din primii ani de viață, cel mic prezintă interes față de acestea, iar jocul cu păpușile aduce numeroase beneficii în dezvoltarea sa.


Cum alegi o păpușă pentru copilul tău?


Deși pare foarte simplu de achiziționat o păpușă, în fapt e nevoie să ții cont de câteva aspecte pentru a fi sigur că cel mic se bucură din plin de ea. În primul rând, ia în considerare preferințele copilului tău. Acesta poate să-și dorească o păpușă bebeluș sau una stil Barbie. 

Apoi verifică dacă jucăria este sigură pentru cel mic și citește recomandarea producătorului cu privire la vârsta la care poate fi oferită. Unele modele pot avea anumite componente care nu sunt potrivite copiilor sub vârsta de trei ani.


Ce beneficii are jocul cu păpuși?


Păpușile sunt niște jucării complexe atunci când vine vorba de beneficiile pe care le are asupra celui mic, acestea ajutându-l în dezvoltarea emoțională, cognitivă și chiar fizică. În timpul jocurilor cu păpuși, copilul învață să își exprime sentimentele și reproduce situații întâlnite în familie, la grădiniță sau la locurile de joacă. 

În acest mod, tu-ți poți da seama cu ușurință atunci când copilul tău trece prin perioade dificile. Astfel, ai posibilitatea de a-i arăta cum să gestioneze și să facă față acestor situații, cu ajutorul jocurilor de rol, folosind o păpușă. De asemenea, păpușile contribuie la dezvoltarea imaginației și a gândirii creative, favorizând joaca autonomă și contribuind la câștigarea independenței. 

Comandă păpușa preferată a micuțului tău de pe Krista.ro și oferă-i o jucărie de calitate. Descoperă și gama de plușuri interactive din magazinul nostru online, dacă vrei să achiziționezi un cadou inspirat.

Suport clienti WhatsApp 0769693739

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!