Carusele cu proiectoare pentru copii

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Carusele și proiectoare


Odată cu venirea pe lume a micuțului tău, faci tot posibilul să îi oferi acestuia tot confortul, pentru ca el să se acomodeze cât mai rapid la noua sa rutină. Instalarea unui carusel sau proiector în camera bebelușului aduce un farmec aparte încăperii și stimulează copilul încă din primele sale luni de viață.


De ce să alegi un carusel pentru bebelușul tău?


Pe lângă faptul că este un accesoriu minunat în camera celui mic, caruselul pentru bebeluși iese în evidență prin formă și colorit, iar atunci când este poziționat deasupra pătuțului, copilul poate îl poate privi în voie, fiindu-i stimulate simțurile, în special cel vizual. 

Pe măsură ce crește, micuțul va încerca să ajungă la jucăriile din componența caruselului, întinzând mâna. În acest mod, el va începe să își stimuleze abilitatea de coordonare și cea motrică.


Ce rol au caruselele și proiectoarele în camera copilului?


Melodiile și imaginile liniștitoare proiectate de carusel au rolul de a-l liniști pe bebeluș atunci când este agitat sau de a-l pregăti pentru somn. Rutina este foarte importantă în viața bebelușilor, iar cu ajutorul unui proiector sau a unui carusel muzical vei putea să îl înveți cu ușurință rutina somnului. Astfel, la timpul potrivit poți porni caruselul, iar micuțul va asocia mișcările și melodiile acestuia cu ora de culcare.

Krista.ro vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție modele variate de proiectoare și carusele ideale pentru bebelușul tău. Descoperă toată gama din magazinul online și comandă cu încredere tot ceea ce ai nevoie pentru a decora camera copilului.

Suport clienti WhatsApp 0769693739

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!