Jucarii antistres

Afiseaza: 1-36 din 67 produse

 Filtre

Jucării antistress


Stresul face parte din viața de zi cu zi, însă acesta îi poate afecta și pe cei mici, nu numai pe adulți. Acesta poate fi cauzat de diverși factori, însă gestionat corect, copilul va învăța să își recunoască și controleze emoțiile.


Cum îți dai seama că micuțul tău este stresat?


Atunci când copilul tău este stresat, acesta poate prezenta câteva simptome ce te pot ajuta să recunoști din timp această afecțiune. Stresul se poate manifesta prin simptome fizice precum scăderea apetitului, insomnii, dureri de cap sau burtă ori chiar stare de vomă. Pe lângă acestea, pot apărea și manifestări comportamentale cum ar fi anxietatea, teamă, plâns sau agresivitate.

În cazul în care suspectezi că cel mic este stresat, te sfătuim să programezi un consult la un specialist, deoarece doar acesta este în măsură să te îndrume referitor la ce ar trebui să faci mai departe.


Ce beneficii au jucăriile antistress?


Jucăriile antistres au rolul de a-l calma pe cel mic și de a-l ajuta să treacă mai ușor peste momentele încordate. Dacă micuțul tău prezintă simptome că ar fi stresat, îi poți oferi o astfel de jucărie. 

Iată care sunt beneficiile acesteia: 
  • Cel mic reușește să își gestioneze mai bine emoțiile în perioadele solicitante.
  • Ajută la relaxarea copilului, la diminuarea ticurilor.
  • Contribuie la dezvoltarea atenției, concentrării și răbdării.
  • Copilul își dezvoltă coordonarea și mișcarea mâinilor și a degetelor.


Care sunt cele mai populare jucării antistres?


Printre cele mai populare jucării antistres, potrivite atât copiilor mici, cât și celor mari, se numără cele de tip Pop it, cele de pluș reversibile și cuburile Rubik. Acestea se regăsesc și în oferta magazinului online Krista.ro, într-o diversitate de forme și culori, atractive pentru copii de toate vârstele. 

Comandă jucăria antistres preferată și descoperă și gama de plușuri interactive dacă îți dorești să faci un cadou inspirat.

 

Suport clienti WhatsApp 0769693739

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!