Geantă set doctor Marește

Geanta Set Doctor

Toys

1019

Nou

Geantă set de doctorAcest set de doctor in cutie cu 12 piese necesare consultarii la orice vizita a domnului doctor la domiciliu.Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

29.00 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!

Set de doctor in cutie cu 12 piese necesare consultarii pacientilor

Cuprinde: cutia, stetoscop, foarfece, ciocanel pentru reflexii, seringa, paleta de vazut gatul, medicamente, tavita, cutiuta de medicamente, microscop, ochelari, toate necesare pentru domnul doctor la orice vizita la domiciliu.

Dimensiune cutie 20 x 12,5 x 10 cm

ATENTIE: Imaginile sunt de prezentare, continutul setului poate diferi, in functie de stocul existent.

Varsta: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Geanta Set Doctor

Geanta Set Doctor

Geantă set de doctorAcest set de doctor in cutie cu 12 piese necesare consultarii la orice vizita a domnului doctor la domiciliu.Varsta: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.