­čÜÜ Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei. ­čÄü Cadou pentru comenzi peste 150 lei. ­čĄĹ

Cărucioarele 2 în 1 pentru copii: ce avantaje au și cum le alegem

Cărucioarele 2 în 1 pentru copii: ce avantaje au și cum le alegem

Venirea pe lume a unui bebelu╚Ö reprezint─â un prilej de bucurie pentru viitorii p─ârin╚Ťi, dar poate da na╚Ötere ╚Öi unei serii de nelini╚Öti ╚Öi decizii. Printre acestea se num─âr─â ╚Öi alegerea c─âruciorului pentru nou n─âscut, deoarece este vorba despre unul dintre primele obiecte pe care le va folosi. 

 

C─âruciorul î╚Ťi va fi util atât la începutul vie╚Ťii micu╚Ťului, cât ╚Öi dup─â primul an, în func╚Ťie de activit─â╚Ťile pe care pl─ânuie╚Öti s─â le faci. Dac─â la început un co╚Ö sau un landou se dovedesc a fi suficiente pentru sus╚Ťinerea copilului, odat─â cu trecerea timpului vor ap─ârea noi necesit─â╚Ťi. Este vorba despre scaunul auto ╚Öi un scaun cu sp─âtar reglabil, care s─â îi permit─â bebelu╚Öului s─â vad─â ceea ce îl înconjoar─â. 

 

Cerin╚Ťele care vor trebui îndeplinite pentru bun─âstarea ╚Öi confortul noului membru al familiei vor fi multiple ╚Öi, uneori, costisitoare. De aceea î╚Ťi recomand─âm s─â iei în considerare un c─ârucior 2 în 1, care î╚Ťi va fi util în mai multe situa╚Ťii. 

 

C─ârucioarele 2 în 1 pentru copii: ce avantaje au ╚Öi cum le alegem

Ce este un c─ârucior multifunc╚Ťional?

Care sunt avantajele unui c─ârucior 2 în 1

Sunt u╚Öor de între╚Ťinut ╚Öi depozitat

Sunt mai pu╚Ťin costisitoare pe termen lung

Sunt disponibile în mai multe modele ╚Öi culori

De ce criterii trebuie s─â ╚Ťin─â cont p─ârin╚Ťii când aleg c─âruciorul

Când trebuie achizi╚Ťionat c─âruciorul

Ce este un c─ârucior multifunc╚Ťional?

 

Unii p─ârin╚Ťi cump─âr─â c─âruciorul cu mult timp înainte de na╚Öterea copilului, iar al╚Ťii a╚Öteapt─â ╚Öi se informeaz─â pân─â în ultima zi. Sunt ╚Öi cazuri în care multe cupluri opteaz─â exclusiv pentru folosirea de marsupii ╚Öi hamuri pentru bebelu╚Öi în primele luni de via╚Ť─â. 

 

Dac─â alegi s─â investe╚Öti într-un c─ârucior, indiferent de momentul în care îl vei achizi╚Ťiona, trebuie s─â iei în calcul modalit─â╚Ťile în care îl vei folosi. De cele mai multe ori, un c─ârucior multifunc╚Ťional î╚Ťi poate fi util chiar ╚Öi pentru primii doi - trei ani de via╚Ť─â. 

 

C─ârucioarele 2 în 1 reprezint─â un mix între dou─â func╚Ťii necesare din primele luni de via╚Ť─â ╚Öi pân─â dup─â ce bebelu╚Öul începe s─â devin─â independent. Acesta este un cadru pe care se poate monta o scoic─â auto, un c─ârucior standard, un landou sau un scaun auto. În func╚Ťie de model, configura╚Ťia poate fi schimbat─â ╚Öi adaptat─â vârstei copilului, scopului întrebuin╚Ť─ârii sau circumstan╚Ťelor. 

 

În prima jum─âtate de an dup─â na╚Ötere, pozi╚Ťia copilului trebuie s─â fie plan─â ╚Öi stabil─â, iar landoul ╚Öi scoica auto ofer─â suportul adecvat. Dup─â ╚Öase luni de via╚Ť─â, micu╚Ťul poate folosi deja func╚Ťia de înclinare a sp─âtarului. 

Care sunt avantajele unui c─ârucior 2 în 1

Pe lâng─â dubla posibilitate de întrebuin╚Ťare, c─ârucioarele multifunc╚Ťionale vin la pachet cu o serie de beneficii care î╚Ťi vor u╚Öura sarcinile de zi cu zi:

  1. Sunt u╚Öor de între╚Ťinut ╚Öi depozitat

C─ârucioarele 2 în 1 au un design aparte, care permite montarea ╚Öi demontarea cu numai câteva mi╚Öc─âri simple. De asemenea, fiind realizate din materiale de calitate, rezist─â la uzur─â în timp. Acest model de c─ârucioare se pliaz─â rapid, într-o form─â compact─â, care î╚Ťi va permite s─â îl depozitezi în orice loc din cas─â sau chiar ╚Öi în portbagajele înguste.

  1. Sunt mai pu╚Ťin costisitoare pe termen lung

Dac─â vei analiza oferta de c─ârucioare din magazine, vei observa c─â exist─â mai multe modele disponibile, în func╚Ťie de buget, nevoi, tipul de materiale folosite sau stilul de via╚Ť─â al familiei. În timp, achizi╚Ťionarea unui c─ârucior multifunc╚Ťional te va ajuta s─â economise╚Öti bani, deoarece nu va fi nevoie s─â cumperi mai multe tipuri de produse pe m─âsur─â ce copilul cre╚Öte.

  1. Sunt disponibile în mai multe modele ╚Öi culori

În func╚Ťie de bugetul de care dispui, un c─ârucior 2 în 1 poate fi g─âsit într-o varietate de culori ╚Öi materiale. De asemenea, acestea se diferen╚Ťiaz─â ╚Öi prin tipul de accesorii cu care sunt prev─âzute. Spre exemplu, dac─â alegi un c─ârucior multifunc╚Ťional cu co╚Ö pentru cump─âr─âturi sau geant─â, po╚Ťi transporta cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi câteva juc─ârii de exterior pentru copil, atunci când cel mic are vârsta potrivit─â pentru a le folosi. 

De ce criterii trebuie s─â ╚Ťin─â cont p─ârin╚Ťii când aleg c─âruciorul

 

Alegerea c─âruciorului poate fi cople╚Öitoare uneori, deoarece gama de produse disponibile pe pia╚Ť─â este larg─â ╚Öi variat─â. Ia în considerare factorii care î╚Ťi vor oferi confort atunci când îl vei folosi, precum:

 
  • Sistemele de siguran╚Ť─â - verific─â ce tip de centur─â are c─âruciorul (cu prindere în trei sau în cinci puncte), dac─â suportul pentru cap ╚Öi spate este adecvat ╚Öi dac─â exist─â un mecanism împotriva plierii accidentale;

  • M─ârimea ╚Öi greutatea - acestea ar trebui s─â fie în parametri rezonabili, deoarece un c─ârucior prea greu sau foarte voluminos se va dovedi dificil de manevrat în anumite circumstan╚Ťe;

  • Dot─ârile ╚Öi accesoriile - în func╚Ťie de tipul de activit─â╚Ťi pe care î╚Ťi place s─â le faci, o copertin─â pentru ploaie sau un co╚Ö pentru cump─âr─âturi î╚Ťi vor fi la îndemân─â. Pentru plimb─ârile lungi, un suport de pahar sau o plas─â împotriva insectelor pot fi indispensabile;

  • Cât de u╚Öor este de între╚Ťinut - este de preferat s─â te orientezi spre un model de c─ârucior multifunc╚Ťional cu huse deta╚Öabile ╚Öi lavabile, pentru a putea p─âstra f─âr─â eforturi igiena optim─â;

  • Garan╚Ťia - acest aspect este important pentru eventualitatea în care pot ap─ârea defec╚Ťiuni în timp. Cu cât garan╚Ťia este mai lung─â, cu atât vei putea folosi cu încredere c─âruciorul timp îndelungat. 

Când trebuie achizi╚Ťionat c─âruciorul

Achizi╚Ťia propriu-zis─â a c─âruciorului poate fi f─âcut─â în func╚Ťie de dorin╚Ťa ╚Öi disponibilitatea p─ârin╚Ťilor. Este recomandat, totu╚Öi, s─â analizezi op╚Ťiunile disponibile ╚Öi s─â î╚Ťi faci o list─â cu cele mai importante criterii pentru tine în ceea ce prive╚Öte c─âruciorul. 

 

Unii p─ârin╚Ťi aleg s─â îl foloseasc─â doar în primele luni de via╚Ť─â, ╚Öi imediat ce copilul începe s─â î╚Öi stabilizeze pozi╚Ťia pe vertical─â, îl utilizeaz─â mai pu╚Ťin, în detrimentul unui premerg─âtor modern. La polul opus sunt cuplurile care se bucur─â de beneficiile unui c─ârucior înc─â din primele zile de via╚Ť─â ale bebelu╚Öului ╚Öi pân─â când acesta împline╚Öte doi - trei ani. 

 

Momentul potrivit pentru a cump─âra c─âruciorul nu exist─â, aceast─â decizie putând fi f─âcut─â chiar ╚Öi cu câteva zile înainte de finalul sarcinii. Ia în considerare dac─â va fi nevoie s─â îl folose╚Öti atunci când se va na╚Öte micu╚Ťul sau dac─â preferi s─â a╚Ötep╚Ťi câteva s─âpt─âmâni sau luni înainte. 

 

To╚Ťi p─ârin╚Ťii î╚Öi doresc ce este mai bun pentru copilul lor ╚Öi sunt dispu╚Öi s─â petreac─â ore întregi pentru alegerea unora dintre cele mai bune produse. Fii atent la detaliile c─âruciorului ╚Öi dac─â î╚Ťi ajung accesoriile sau func╚Ťiile pe care le ofer─â. Un c─ârucior 2 în 1 va fi de cele mai multe ori o solu╚Ťie convenabil─â pe termen lung.   

 

 

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 16:00

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!