Articole pentru desen si pictura

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Culoare: albastru ×

Desen și pictură


Introducerea artei în viața copilului de la vârste fragede are un rol important în deprinderea abilităților și dezvoltarea armonioasă a acestuia. Pictura și desenul sunt activități preferate de cei mici, având numeroase beneficii în creșterea acestora.


Care sunt beneficiile desenului și picturii în dezvoltarea copilului?


Primul beneficiu și cel mai evident este stimularea gândirii creative și a imaginației. În timp ce desenează, cel mic își așterne pe foaie propriile idei, dând viață personajelor, formelor și culorilor preferate. Pe lângă acestea, pictura este un mijloc prin care copilul este încurajat să își exprime sentimentele și emoțiile. 

În afară de beneficiile la nivel cognitiv și emoțional, pictura ajută și la stimularea abilităților motrice și de coordonare. Felul în care copilul ține creionul sau pensula în mână, mișcările pe care le face pe șablon sau foaie, toate sunt activități care-i facilitează dezvoltarea fizică.


Când poți introduce pictura și desenul în activitățile copilului tău?


Nu există o vârstă anume la care copilul tău se poate apuca de pictat sau de desenat. Din momentul în care acesta poate ține creionul în mână, lasă-l să experimenteze și să cunoască noi moduri de a se exprima. Dacă este prea mic, pictați împreună cu degetele, aceasta fiind una dintre activitățile mult iubite de către copii, deoarece simt texturi noi, descoperă culori și petrec timp de calitate alături de tine.

Krista.ro îți pune la dispoziție o serie de jucării și seturi aparte care dezvoltă artistul plastic al copilului tău, prin exersarea desenului și a picturii pe șabloane sau planșe. Descoperă întreaga ofertă din magazinul nostru online și oferă-i celui mic produse de artă și îndemânare potrivite vârstei lui.
 

Suport clienti WhatsApp 0769693739

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!