Idei de cadouri pentru artiștii mari și mici

Idei de cadouri pentru artiștii mari și mici
Atunci când ai un artist în viața ta, cele mai multe cadouri pe care le vei alege pentru el au legătură, probabil, cu această pasiune deosebită. Există o mulțime de articole din care poți alege, dar parcă de fiecare dată când vine momentul cel mare, rămâi în pană de idei. De aceea, am pregătit un articol plin cu recomandări astfel încât să fii pregătit indiferent dacă vrei să îi faci o surpriză unui copil artist ori unui bunic. 

De asemenea, indiferent dacă destinatarul surprizei preferă să deseneze pe tabletă ori pe hârtie, cu un cărbune special, vei găsi aici inspirația de care ai nevoie. De la un șorț de protecție și până la o mapă realizată manual, din piele naturală, toate se vor dovedi un cadou ideal pe care să îl oferi împreună cu toată dragostea ta. 
 

Cum alegi cadoul potrivit?


Atunci când spunem artist, ne referim la persoana care își desfășoară activitatea în zona artelor frumoase. De multe ori, artistul poate fi un actor, un pictor, un cântăreț sau un dansator. Cu toate acestea, accepțiunea cea mai des întâlnită se referă la artiști ca fiind pictori sau desenatori. 

Chiar și prin restrângerea atât de mult a ariei în care se desfășoară un artist, alegerea cadoului tot poate fi dificilă, deoarece trebuie să știi care sunt preferințele personale, referitor la modul în care își manifestă creativitatea. Preferă desenul în creion, schițele în cărbune, pictura cu acuarele sau cu acrilice? Dacă nu știi încă, va trebui să faci puțină muncă de cercetare înainte, astfel încât surpriza să fie primită cu mare bucurie. 

Iată pașii pe care îi poți urma:
  • află care este metoda preferată de desen - respectiv ustensilele, tipurile de foi, desen sau pictură;
  • află dacă are nevoie de ceva anume, astfel încât să poți îmbina utilul cu plăcutul;
  • alege un cadou unic, personalizat, deoarece va transmite un sentiment de apreciere la adresa muncii lui, care este și ea unică;
  • evită să oferi bani; chiar dacă este cea mai utilă variantă, un artist nu va aprecia niciodată un cadou care nu exprimă ceva; pentru artiști, banii sunt doar un mijloc mercantil pentru a-și achiziționa lucrurile de care au nevoie;
  • chiar dacă poți strica surpriza, uneori este bine să întrebi; decât să cumperi ceva din afara sferei de interes a artistului, mai bine îl rogi să facă o listă scurtă din care să alegi cadoul potrivit.  


5 idei pentru cadoul potrivit pentru un artist


De la pensule și acuarele, până la accesorii elegante sau device-uri de ultimă generație, ideile pentru cadoul potrivit unui artist pasionat sunt nenumărate. Citește în continuare, pentru a te inspira în alegerea celei mai potrivite variante. 
 

1. Set de rechizite 


Arta constă în lucruri simple, așa că un set obișnuit de rechizite poate fi întotdeauna o alegere inspirată. Un set de creioane HB, o gumă de șters, rigle și echere de diferite dimensiuni, pensule pentru diverse tehnici sunt doar câteva dintre rechizitele pe care le poți alege. 
 

2. Accesoriu elegant


Potrivit mai degrabă pentru artiștii în etate, acest cadou trebuie ales cu multă grijă, deoarece reprezintă o valoare în adevăratul sens al cuvântului. Poți opta pentru o mapă realizată manual din piele naturală, o broșă cu pietre prețioase ori o eșarfă pictată manual cu una dintre operele proprii. 
 

3. Device-uri de ultimă generație


Nici cei mai tineri artiști nu trebuie excluși din alegerea cadourilor potrivite, iar o tabletă pentru grafică și desen va fi apreciat de către aceștia. Împreună cu o  husă de protecție ori o mănușă pentru protejarea suprafeței de desen, acest cadou este cel mai potrivit pentru artiștii care sunt foarte bine conectați cu tehnologia actuală. 
 

4. Album de artă cu pictori celebri


Ce poate fi mai frumos pentru un artist într-ale picturii decât un album cu pictorul preferat? În acest fel, va putea studia cu atenție viața și opera acestuia, se poate inspira și poate transmite mai departe informațiile deosebite pe care le-a aflat. 
 

5. Un set de acuarele sau vopseluri acrilice preferate


În funcție de informațiile pe care le-ai aflat atunci când te-ai interesat despre pasiunile proprii, vei putea alege setul adecvat de acuarele. Împreună cu niște pensule potrivite și un bloc de desen special pentru tehnica respectivă și poți spune că te-ai descurcat onorabil în alegerea cadoului. 

Cadourile sunt întotdeauna cel mai potrivit mod pentru a ne arăta aprecierea față de cineva și pentru a-l încuraja în continuarea unei activități deosebite. Atunci când pasiunea respectivei persoane este pictura, poți fi sigur că orice consumabile sau obiecte legate de această artă vor fi apreciate. Adaugă lucruri utile, cum ar fi un șevalet, iar inspirația pentru lucrări speciale se va datora într-o oarecare măsură și implicării tale. 

Pentru copii, dar și pentru persoanele de vârsta a doua, desenul și pictura reprezintă activități care provoacă mintea, imaginația și memoria, astfel că beneficiile sunt nenumărate. Îmbunătățirea abilităților de motricitate fină, precum și coordonarea ochi-mână, necesară pentru expunerea talentului în desene minunate se poate face și cu ajutorul acestui hobby care oferă atât relaxare cât și o satisfacție majoră. 
 

Suport clienti WhatsApp 0769693739

0769693739 krista@krista.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!