Despre Krista.ro

Krista.ro a luat naștere la începutul anului 2014 dupa o experiență de 3 ani cu www.jucarii-hainute.ro si a câtorva mii de clienți satisfăcuți.

Jucarii-hainute.ro s-a născut odată cu Eric, primul nostru copil. Nevoia de a-i oferi produse de calitate, educative și potrivite pentru vârsta lui (începând de la 0 luni), ne-a determinat să începem acest proces. Au fost provocări legate de bani, însă tocmai acest lucru ne-a ajutat să găsim furnizorii potriviți pentru a oferi "Bucurii pentru orice buget". Iar rebrandingul si cresterea Krista.ro a luat nastere odata cu aparitia celui de-al doilea copil al nostru, Sasha.

Calitatea produselor și a serviciilor oferite sunt primordiale pentru noi, tocmai de aceea fiecare persoană din echipa noastră are un rol foarte important pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, a celor care ne sunteți alături încă din anul 2009. 

Misiune:

Principala noastră preocupare este satisfacția clientului. Tot conceptul acestui magazin este construit în jurul îndeplinirii a cât mai multor cerințe ale unui client. Ideal pentru toate exigențele tale, iar principiul dupa care ne ghidam in viata personala si profesionala este: "Ajuta-i pe ceilalti ca sa te poti ajuta pe tine."

Distincţii:

Desi iesit pe piata online in februarie 2014, Krista.ro a reusit sa obtina

  • Premiul pentru cel mai bun magazin online la categoria "Bebelusi, copii & jucarii" la Gala Premiilor e-Commerce in 2014  
  • Articol Revista Biz - despre Krista.ro aparut in Aprilie 2015
  • Magazin de incredere, atestat de Trusted.ro inca din 2014, prelungit si in 2015

Ne gasiti si pe Facebook Krista.ro

Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text