Securitate si confidentialitate

Datele pe care le furnizați la crearea unui cont pe http://krista.ro sunt folosite pe de o parte pentru a vă putea identifica și pentru a vă putea livra produsele comandate cât mai repede și în condiții de siguranță, iar pe de altă pentru a realiza o bază de date care va fi utilizată pentru a vă anunța apariția unor oferte speciale, evenimente importante, modificari în oferta de produse etc.

Obligația dumneavoastră la momentul înregistrării pe site este să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularele de înregistrare ce pot fi găsite pe site; să mențineți și să înnoiți datele de înregistrare atunci când este cazul.

Toate informațiile dumneavoastră scrise în formularul de înregistrare (nume, adresă, adresă de e-mail etc), precum și mesajele private sunt confidențiale și nu vor fi dezvăluite niciodată unei terțe părți, excepție făcând cazurile în care legea ne obligă.

SC Krista SuperStore SRL este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 170364305674.

Politica anti-spam

Site-ul http://krista.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele dvs personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea in baza noastra de date. Este important de retinut ca http://krista.ro nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site.

De asemenea, nu divulga adresa ta de email sau adresa postala altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.