Set pentru ceai Marește

Set Pentru Ceai

Toys

998

Nou

Setul include ceainic şi ceşcuţe cu farfurioare, dar şi tacamuri pentru servit ceaiul sau dulceaţa. Varsta recomandată: 3 ani +

Mai multe detalii

19.90 lei

cu TVA

Set de ceai pentru copii

Setul include ceainic şi ceşcuţe cu farfurioare, dar şi tacâmuri pentru servit ceaiul sau dulceaţa.

Seturile pot diferi faţă de imaginile de prezentare, în funcţie de stocul disponibil.

Vârsta recomandată: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Set Pentru Ceai

Set Pentru Ceai

Setul include ceainic şi ceşcuţe cu farfurioare, dar şi tacamuri pentru servit ceaiul sau dulceaţa. Varsta recomandată: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.