Masina de spalat Marește

Masina De Spalat

Toys

988

Nou

Scoate sunetele unei masini de spalat reale, are 3 butoane cu lumini, sertaras pentru detergent si buton oprit-pornit. Copiii pot invăţa cum se spală hainele şi cat de importantă este curăţenia. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

23.80 lei

cu TVA

Masina de spalat rufe pentru copii

Spre incantarea parintilor, nu este nevoie de apa! Intre usile masinii de spalat este apa, precum si o poza cu hainute care ii va da celui mic senzatia ca masina functioneaza. Scoate sunetele unei masini de spalat reale, are 3 butoane cu lumini, sertaras pentru detergent si buton oprit-pornit.

Necesita baterii AA, neincluse

Dimensiuni 14x10 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Set Fier De Calcat Cu Masa 66333

Set fier de calcat cu masa de calcat, cos de rufe, umeras, carlige si umidificator de rufe, lumineaza si emite sunete specifice. ATENTIE: nerecomandat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici, detasabile.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.