Casă de marcat cu bon Marește

Casa De Marcat

Toys

971

Nou

Casă de marcat cu bon de casa, scanner de produse (cu sunete specifice), bani şi coş de cumpărături sau cantar de produse. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

39.67 lei

cu TVA

Casa de marcat 

Casa de marcat dotata  cu cos de cumparaturi, POS si card, bani cash si scanner de produse.
Este ideala pentru micii comercianti in devenire.

Imaginile sunt de prezentare, produsul poate diferi in funtie de stocul existent - cu bon de casa, sau cu cantar, etc

Dimensiuni cutie: 27.5 x 13 x 10 cm

Dimensiuni produs: 16 x 11 x 10 cm

Necesita 2 baterii AA, neincluse.

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Casa De Marcat

Casa De Marcat

Casă de marcat cu bon de casa, scanner de produse (cu sunete specifice), bani şi coş de cumpărături sau cantar de produse. Varsta recomandata: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.