Cuptor cu microunde 5515 Marește

Cuptor Cu Microunde 5515

Toys

962

Nou

Cuptor cu microunde 5515, jucarie, cadoul ideal care-i ajuta pe copii sa imite roluri de adulti. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

69.90 lei

cu TVA

Acum copilul tau isi poate face singur mancarea preferata, sau o poate incalzi la propriul cuptor cu microunde.

Necesita baterii AA, neincluse - pentru a emite sunetele specifice si melodii.

Este cadoul ideal ajutandu-i pe copii sa imite roluri de adulti.

Dimensiuni cutie: 32.5 x 15 x 20 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Masina De Spalat Mare

Scoate sunetele unei masini de spalat reale, are butoane cu sunete, sertaras pentru detergent si buton oprit-pornit. Copiii pot invăţa cum se spală hainele şi cat de importantă este curăţenia. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.