Bucătărie completă 008-58A Marește

Bucatarie Completa 008-58A

Toys

943

Nou

Bucătărie completă 008-58A culoare albastră. Bucătărie cu lumina ?i sunete (apa de fierbere, temporizator de gătit) su un set complet de tacamuri. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

129.00 lei

cu TVA

Bucătărie completă 008-58A

Bucătărie cu lumina și sunete (apa de fierbere, temporizator de gătit).

Aceasta bucatarie este perfecta pentru micii bucatari. Ii va invata sa isi asume roluri de adulti si in plus este echipata cu tot ce trebuie unei bucatarii. Micutul dumneavoastra va pregati cele mai gustoase bucate pentru el si partenerii de joaca.

Cuptorul se deschide. Are inclus un set complet de tacamuri.

Mărimea bucatariei 65 * 46 * 28 cm (ambalaj dimensiune 48 * 31 * 10 cm)

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Litere Magnetice Din Lemn

Setul de Litere Magnetice Din Lemn este ideal pentru ca cei mici sa invete cu usurinta literele alfabetului. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.