Set trei scule electrice 7903 Marește

Set Trei Scule Electrice 7903

Toys

936

Nou

Set 3 unelte electrice 7903: bormaşină, flex şi drujbă, cu ajutorul acestor unelte micul meşter işi poate face datoria prin casa si in afara casei. Varsta recomandată: 3 ani +

Mai multe detalii

79.00 lei

cu TVA

Set 3 unelte electrice 7903: bormaşină, flex şi drujbă

Cu ajutorul acestor unelte micul meşter işi poate face datoria.

Fiecare dintre ele necesită 2 baterii AA, neincluse 

Lungime bormaşină: 19 cm 

Lungime flex: 20 cm 

Lungime drujbă: 25 cm

Fiecare dintre cele trei unelte funcţionează pe bază de baterii AA, neincluse.

Varsta recomandată: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Shop Cu Fast Food 008-33

Shop cu fast food 008-33 Set complet de bucătărie care include şi magazinul de vanzare a mancărurilor care pot fi preparate. Cu această jucărie copiii işi pot dezvolta atat calităţile de bucătari, cat şi cele de comerciant. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.