Drujbă electrică cu ochelari Marește

Drujba Electrica Cu Ochelari

Toys

934

Nou

Set drujbă electrică cu ochelari de protecţie pentru copii Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

39.00 lei

cu TVA

Set drujbă electrică cu ochelari de protecţie pentru copii 
Funcţionează cu baterii AA, care nu sunt incluse 
Dimensiuni drujbă: 28 cm 
Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Volan Bebe Kt 999-85B

Acum cel mic poate fi si el activ la trafic, chiar daca sta in locul lui din spate sau isi poate conduce masina de oriunde, volanul are si jucarii de zdranganit, atat de indragite de cei mai mici dintre noi, dar si butoane care emit sunete specifice masinilor si lumini. Varsta recomandata: 1 an+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.