Fotoliu pentru bebe din plus cu spatar si suport de picioare -
search
  • Fotoliu pentru bebe din plus cu spatar si suport de picioare -
  • Fotoliu pentru bebe din plus cu spatar si suport de picioare -
  • Fotoliu pentru bebe din plus cu spatar si suport de picioare -

Fotoliu pentru bebe din plus cu spatar si suport de picioare - Unicorn Gri

95,00 lei
cu TVA Livrarea nu este inclusa Livrare in 2-3 zile*

Fotoliu pentru bebe din plus moale si catifelat, cu spatar si suport de picioare - Unicorn. Ideal pentru cei mai mici dintre noi, recomandat de la 7 luni pana la 2 ani.

Cantitate
In stoc

Fotoliu pentru bebe din plus moale si catifelat, cu spatar si suport de picioare - Unicorn. Este un fotoliu cu un design special gandit pentru sustinerea comfortabila a coloanei, putand fi pus bebelusul chiar si inainte de 7 luni in aceste fotolii, doar daca acesta are tendinta de a se ridica sau daca reuseste sa isi mentina pozitia de sezut.

Aceasta jucarie viu colorata poate fi folosita ca si loc pentru odihna, avand un spatar inalt si confortabil, ceea ce va sustine spatele bebelusului, cat si ca jucarie de calarit.

Dimensiuni: 50 x 75 cm si inaltime 50 cm in fata, cu tot cu figurina si in spate 40 cm

Ideal pentru cei mai mici dintre noi, recomandat de cand incep sa stea in fundulet pana la 2 ani. Cereti parerea unui specialist pentru recomandarea varstei la care sa puneti bebelusul in sezut.

ATENTIE: A se folosi doar in prezenta unui adult. Puneti fotoliul pe o suprafata plana. Nu puneti pe pat sau pe suprafete aflate la inaltime.

8041