Preț redus! Leagan Portabil Cu Alimentare Electrica Ingenuity 60730 Marește

Leagan Portabil Cu Alimentare Electrica Ingenuity 60730

Ingenuity

7437

Nou

Leaganul portabil cu alimentare electrica si pe baterii Ingenuity 60730 va ofera un adaptor la priza de AC pentru a-l folosi oriunde exista electricitate, fara sa va faceti griji ca bebelusul isi va schimba locul in care este obisnuit sa doarma sau sa se relaxeze. Varsta: 0 luni +

Mai multe detalii

499.00 lei

cu TVA

620.00 lei cu TVA

-121.00 lei

Economisiti bani oriunde ati merge! Leaganul portabil cu alimentare electrica si pe baterii Ingenuity 60730 va ofera un adaptor la priza de AC pentru a-l folosi oriunde exista electricitate, fara sa va faceti griji ca bebelusul isi va schimba locul in care este obisnuit sa doarma sau sa se relaxeze.

Sau cand alegi sa folosesti bateriile (a se folosi 4 baterii D, neincluse in pachet), acestea vor functiona de 3 ori mai mult decat la alte dispozitive asemanatoare datorita tehnologiei Hybridrive(TM) Technology. True Speed(TM) Technology mentine cele 5 viteze de leganare chiar si dupa ce bebe va creste.

Confort si distractie cu 8 melosii, 3 sunete din natura si o bara de jucarii detasabila, cu doua jucarii din plus.

Cu 3 setari de timp si functia Whisper Quiet(TM), poti mentine nivelul de zgomot exact unde doresti.

Hamul de prinderre in 5 puncte si sistemul antialunecare de la picioruse sporeste siguranta.ess and non-slip feet enhance the safety. 

Poate fi folosit inca de la nastere.

Scrieţi o recenzie

Leagan Portabil Transformabil 2 in 1 Ingenuity 10215

Leaganul portabil transformabil in scaunel 2 in 1 Ingenuity 10215 va ofera confort dvs dar si bebelusului, fara sa va faceti griji ca acesta isi va schimba locul in care este obisnuit sa doarma sau sa se relaxeze. Varsta: 0 luni + 

Ingenuity