Şah de sticlă mic Marește

Sah De Sticla Mic

Toys

743

Nou

Şah din sticlă 100% cu un design special şi combinaţie intre sticlă clară şi mată, sablată, diferenţiindu-se prin fineţe de celelate jocuri de şah clasice, cu tabla de joc de 20 x 20 cm. Varsta recomandata: 8 ani+

Mai multe detalii

34.00 lei

cu TVA

Şah din sticlă 100% cu un design special şi combinaţie între sticlă clară şi mată, sablată, diferenţiindu-se prin fineţe de celelate jocuri de şah clasice.

Setul include:

- tabla de şah, din sticlă combinată lucios - sablată, cu picioruşe antialunecare, de 20 x 20 cm

- 16 piese de joc (8 lucioase, 8 mate), cu dimensiuni între 2,5 şi 4,5 cm

Poate constitui un cadou de lux deosebit pentru orice împătimit al jocului de şah.

Varsta recomandata: 8 ani+

Scrieţi o recenzie

Joc Twister

Twister este un joc distractiv, aparent simplu, dar care devine complicat şi distractiv pe parcurs, de multe ori jucătorii ajungand să se innoade intre ei, iar ultimul care rămane in picioare caştigă! Varsta recomandata: 6 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.