Set Poker Marește

Set Poker

Toys

732

Nou

Set joc Texas Holdem Poker,ocul de poker antrenează capacitatea de memorare şi atenţie distributivă. Recomandat adultilor

Mai multe detalii

49.00 lei

cu TVA

Set joc Texas Holdem Poker

Jocul de poker antrenează capacitatea de memorare şi atenţie distributivă.

Conţinut:

- tapis de poker 90x60 cm

-200 jetoane

- bani numerotaţi cu 1 , 5, 10, 25 si 50 Euro

- 1 jeton Dealer

- 1 jeton Big Blind

- 1 jeton Small Blind

- 2 seturi de carti de joc

- instructiuni de joc

- cutie metal

ATENTIE: Produs recomandat în mod special adulţilor.

Scrieţi o recenzie

Set Poker

Set Poker

Set joc Texas Holdem Poker,ocul de poker antrenează capacitatea de memorare şi atenţie distributivă. Recomandat adultilor

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.