Jucaria Muzicala Care Face Tumbe Marește

Jucaria Care Face Tumbe

Toys

7317

Nou

Jucaria Care Face Tumbe pentru bebelusi. Dezvolta abilitatile vizuale, auditive, de concentrare si motricitate. Varsta recomandata: 12 luni +

Mai multe detalii

34.00 lei

cu TVA

Jucaria Care Face Tumbe pentru bebelusi. Dezvolta abilitatile vizuale, auditive, de concentrare si motricitate.

Jucarii are doua roti mari, pe care inainteaza si se invarte, in timp ce partea de sus, care are si difuzorul prin care se aude zgomotul de la bilutele din interior, se misca inainte si inapoi, dand senzatia ca se va rasturna. Bebe va fi incantat si distractia maxima, chiar daca acesta nu merge inca in picioare.

Dimensiuni cutie: 18 x 16 x 9 cm

Varsta recomandata: 12 luni +

Scrieţi o recenzie

Jucaria Care Face Tumbe

Jucaria Care Face Tumbe

Jucaria Care Face Tumbe pentru bebelusi. Dezvolta abilitatile vizuale, auditive, de concentrare si motricitate. Varsta recomandata: 12 luni +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.