Set Papusa Masha Muzicala Si Ursul Marește

Set Papusa Masha Muzicala Si Ursul

Toys

7256

Nou

Papusa Masha Muzicala Din Plus 30 cm. Canta atunci cand este apasata pe burtica Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

59.00 lei

cu TVA

Set Papusa Masha Muzicala Si figurina Ursul

Papusa Masha este realizata din material plastic fin si moale, rochitica si baticul din material satinat, iar fata papusii este dintr-un cauciuc moale si placut la atingere; inchide si deschide ochii atunci cand este culcata, respectiv ridicata.

Figurina Urs este realizata din material plastic de foarte buna calitate.

Masha canta atunci cand este apasata pe burtica, asa cum canta si in indragitul desen animat Masha si Ursul (dispozitivul din interiorul papusii are un sigiliu care trebuie scos pentru ca papusa sa functioneze).

Lungime: Masha 26 cm si Ursul 15 cm

Cutia: 29 x 21,5 x 10 cm

Varsta: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Set Papusa Masha Muzicala Si Ursul

Set Papusa Masha Muzicala Si Ursul

Papusa Masha Muzicala Din Plus 30 cm. Canta atunci cand este apasata pe burtica Varsta: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.