Set 6 Figurine Miles in Spatiu Marește

Set 6 Figurine Miles in Spatiu

Toys

7248

Nou

Set 6 figurine familia Callisto si prietenii, din indragitul desen animat Disney Miles in spatiu - Miles from Tomorrowland, cu suport. Varsta recomandata: 3 ani+ 

Mai multe detalii

49.00 lei

cu TVA

Set 6 figurine familia Callisto si prietenii, din indragitul desen animat Disney Miles in spatiu - Miles from Tomorrowland, cu suport. 
Intra in aventura spatiala impreuna cu echipajul compet: Phoebe este mama și căpitanul echipajului. Tatăl, Leo, este un inventator şi pilot. Sora lui Miles, Loretta, este programator de computere – iar cel mai bun prieten al său este un robo-struţ numit Merc, care are rolul de protector. Familia explorează noi galaxii pline de creaturi extraterestre, vehicule spațiale şi gadgeturi de înaltă tehnologie.
Dimensiuni figurine: 6,5 - 10 cm
Material plastic, fiecare figurina avand suport. Acesta vin ambalate in pungute transparente separate.
Varsta recomandata: 3 ani+
 

Scrieţi o recenzie

Set 6 Figurine si 3 Accesorii Eroi in Pijamale

Figurine atractive realizate din materiale de calitate, cu detalii artistice, ce-i intruchipeaza personajele Gekko, Catboy si Owlette, Romeo, Ninja Nocturnul si LunaGirl din indragitul desen animat Disney Eroi in Pijamale. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.