Reduceri! Fotoliu Albinuta Jucarie Din Plus Marește

Fotoliu Albinuta Jucarie Din Plus

Plush Toys

Nou

Fotoliu Albinuta Jucarie Din Plus

Albinuta moale, din plus catifelat, cu partea din mijloc plata si de mari dimensiuni, va transforma jucaria intr-un fotoliu foarte confortabil pentru cei mici.

Poate fi folosit de catre copiii cu varsta intre 12 luni - 5 ani.

Mai multe detalii

115.00 lei

cu TVA

Fotoliu Albinuta Jucarie Din Plus

Albinuta moale, din material de plus catifelat, de foarte buna calitate, cu partea din mijloc plata si de mari dimensiuni, va transforma jucaria intr-un fotoliu foarte confortabil pentru cei mici.

Poate fi folosit de catre copiii cu varsta intre 12 luni - 5 ani.

Culori: galben si roz

Dimensiuni: 50 x 50 x 40 cm

ATENTIE: In cazul in care nu au o recomandare specifica de varsta detaliata pe ambalaj, jucariile sunt destinate pentru copii cu varsta de minim 3 ani, utilizate sub atenta supraveghere a parintilor.

Scrieţi o recenzie

Motanul Tom Vorbaretul Din Plus Mic

Motanul Tom Vorbaretul / Talking Tom din plus moale si pufos este o jucarie inteligenta, educativa si foarte amuzanta care are puncte cu senzori care cand sunt atinse, la fel ca si in aplicatia smart, emit diverse sunete: sforaie, toarce, tipa, etc. Varsta recomandata: 3 ani+

Plush Toys este o firma producatoare de jucarii din plus moale si catifelat, special pentru copii. Majoritatea jucariilor reprezinta personaje din filmele animate preferate de catre cei mici. Tara de origine: China.