Litere Mari sau Mici Magnetice Marește

Litere Mari sau Mici Magnetice

Toys

Nou

Literele magnetice. Distreaza-te si invata alfabetul!Setul contine 26 piese a 3 cm Varsta: 3 ani+ 

Mai multe detalii

  • Mică
  • Mare

13.00 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!

Literele magnetice au aproape 3 cm, dimensionate perfect pentru mainile mici ale copiilor. Sunt distractiv colorate, in rosu, albastru, galben, portocaliu, verde - in functie de stoc.

Setul include 26 litere de tipar mari sau 26 litere de tipar mici.

Copiilor le place să rearanjeze magneții pe mașini de spălat și frigider (lângă un părinte!). Plasticul durabil, colorat si rotunjit incadreaza magneții. Modalitate inovatoare de a învăța în timp ce se joaca.

Varsta: 3 ani+ 

Scrieţi o recenzie

Litere Mari sau Mici Magnetice

Litere Mari sau Mici Magnetice

Literele magnetice. Distreaza-te si invata alfabetul!Setul contine 26 piese a 3 cm Varsta: 3 ani+ 

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.