Set 6 Catei Paw Patrol Din Plus Marește

Set 6 Catei Mici Paw Patrol Din Plus

Plush Toys

7105

Nou

Set 6 Catei Paw Patrol Din Plus moale si catifelat. Acum personajele favorite (Chase, Rubble, Zuma, Marshal, Rocky, Skye) din desenul animat Disney Patrula Catelusilor il pot insoti pe cel mic oriunde.

Mai multe detalii

85.00 lei

cu TVA

Set 6 Catei Paw Patrol Din Plus moale si catifelat, cu sistem de prinderre tip breloc si cu ventuza de prindere pe geam. Acum personajele favorite (Chase, Rubble, Zuma, Marshal, Rocky, Skye) din desenul animat Disney Patrula Catelusilor il pot insoti pe cel mic oriunde.

Dimensiuni: 14-15 cm

ATENTIE: In cazul in care nu au o recomandare specifica de varsta detaliata pe ambalaj, jucariile sunt destinate pentru copii cu varsta de minim 3 ani, utilizate sub atenta supraveghere a parintilor.

Scrieţi o recenzie

Set 5 Figurine Doctorita Plusica

Set 5 figurine (Doctorita Plusica, Oita, Hally, Zapi si Dragonel) si accesorii de medic din indragitul desen animat Doctorita Plusica care stau perfect in pozitiile lor datorita postamentului de plastic. Varsta recomandata: 3 ani+

Plush Toys este o firma producatoare de jucarii din plus moale si catifelat, special pentru copii. Majoritatea jucariilor reprezinta personaje din filmele animate preferate de catre cei mici. Tara de origine: China.