Papusa Masha Muzicala Din Plus 30 cm Marește

Set Masha si Ursul Din Plus

Toys

7050

Nou

Set Masha si Ursul Din Plus de 30 cm. respectiv 22 cm. Masha canta si Ursul mormaie atunci cand sunt apasati pe burtica Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

65.00 lei

cu TVA

Set Masha si Ursul Din Plus

Realizate din material plusat fin si moale, iar Masha are rochitica si baticul din material satinat, iar fata papusii este dintr-un cauciuc moale si placut la atingere.

Masha canta atunci cand este apasata pe burtica, iar Ursul mormaie asa cum fac si in indragitul desen animat Masha si Ursul.

Lungime Masha 30 cm, Ursul 22 cm

Varsta: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Puzzle Mozaic Cal 1323 Piese

Include plansa si 1323 piese colorate, de dimensiuni si forme diferite, cu ajutorul carora se poate realiza un cap de cal, ca cel din imaginea de pe cutie. Recomandat: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.