Arta In Nisip Colorat 3 Sticlute Marește

Arta In Nisip Colorat 3 Sticlute

Toys

7011

Nou

Set creatie care include 3 sticlute cu forme interesante si nisip in 4 nuante, capace, palnie, adeziv si instructiuni. Decoreaza tot ce doresti in sticlele tale preferate folosind combinatii inedite de culori. Recomandat de la 6 ani +.

Mai multe detalii

25.00 lei

cu TVA

Joc de creatie Sand Art - Arta in nisip colorat

Setul include 3 sticlute cu forme interesante si nisip in 4 nuante, capace, palnie, adeziv si instructiuni. Decoreaza tot ce doresti in sticlele tale preferate folosind combinatii inedite de culori.

Dimensiune cutie: 22 x 22 x 4 cm

Recomandat de la 6 ani +.

Scrieţi o recenzie

Soarecele Si Pisica Joc De Societate

Soarecele si Pisica joc de societate - Ravensburger Varsta recomandata : 4-8 ani

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.