Oita Cu Telecomanda Pentru Bebe Marește

Oita Cu Telecomanda Pentru Bebe

Toys

7002

Nou

Jucarie interactiva Oita cu telecomanda pentru bebe cu sunete si foarte usor de manevrat. Varsta recomandata: 36 luni +

Mai multe detalii

49.00 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!

Jucarie interactiva pentru cei mai mici dintre noi. Oita cu telecomanda in forma de fluturas este extrem de placut de copii, datorita designului atragator, a dimensiunilor marite ale butoanelor de pe telecomanda si a formelor rotunjite ale intregii jucarii, ceea ce o face foarte usor de utilizat. 

Atunci cand este in functiune, jucaria emite sunete si melodii atractive, putand fi manerata inainte si inapoi din radiocomanda.

Necesita 3 baterii de 1.5V AAA, neincluse in pachet.

Dimensiuni:  14.5 X 12 X 8.5 CM

Varsta recomandata: 36 luni +

Scrieţi o recenzie

Oita Cu Telecomanda Pentru Bebe

Oita Cu Telecomanda Pentru Bebe

Jucarie interactiva Oita cu telecomanda pentru bebe cu sunete si foarte usor de manevrat. Varsta recomandata: 36 luni +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.