Oras Cuburi Din Lemn Pentru Construit Marește

Oras Cuburi Din Lemn Pentru Construit

Wooden Toys

6956

Nou

Oras cu 53 cuburi din lemn pentru construit Cu aceste forme geometrice, copii vor putea construi case, porti şi oraşe intregi sau orice altceva doresc să construiască. Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

39.90 lei

cu TVA

Oras cu 53 cuburi din lemn pentru construit

Cu aceste forme geometrice, copii vor putea construi case, porti şi oraşe intregi. 
Sunt un mod fantastic si distractiv de a dezvolta educaţia copiilor din punct de vedere fizic, social, intelectual dar si creativ.
Acest set de blocuri din lemn clasic include blocuri solide de lemn vopsite roşu aprinsalbastrugalbenverdeO varietate de forme sunt incluse: prisme, dreptunghiuri, triunghiuri, cuburicilindrisemicercuriarcadeşi dimensiuni diferite.
Copii se pot juca în condiţii de siguranţă datorita construcţiei durabile a acestor blocuri si a vopselei non-toxice cu care sunt colorate.

Deşi acestea sunt realizate din lemn masivaceste blocuri sunt uşoare în greutateceea ce le face mai sigure pentru copii miciBlocurile au margini rotunjite si un finisaj neted pictat cu vopsea non-toxica.

Dimensiuni cutie: 33 x 25 x 3 cm. 

Varsta: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Tren Cu 2 Vagoane Cu Forme Geometrice Din Lemn 010

Tren Cu 2 Vagoane Cu Forme Geometrice Din Lemn 010 Aceasta jucarie ajuta copiii sa invete formele şi culorile, dar mai ales sa-si dezvolte capacitatea de coordonare ochi-mana si sa isi puna la incercare imaginatia si rabdarea. Varsta recomandata: 3 ani+