Breloc My Little Pony Marește

Breloc My Little Pony

Toys

6882

Nou

Breloc My Little Pony. Este un accesoriu minunat pe care fetitele in pot purta la gentuta lor cocheta sau la ghiozdanel. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

9.00 lei

cu TVA

Breloc Ponei My Little Pony.

Este un accesoriu minunat pe care fetitele in pot purta la gentuta lor cocheta sau la ghiozdanel sau chiar la chei.

Material plastic cu lant metalic

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Set 3 Figurine Eroi in Pijamale

Figurine atractive realizate din materiale de calitate, cu detalii artistice, ce-i intruchipeaza personajele Gekko, Catboy si Owlette din indragitul desen animat Disney Eroi in Pijamale. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.