Set 6 Cuburi Educative Pentru Bebe La Cutie Marește

Set 6 Cuburi Educative Pentru Bebe La Cutie

Toys

6863

Nou

Set 6 Cuburi Educative Pentru Bebe ideale pentru cei mai mici dintre noi sa-si dezvolte simturile tactile, auditive, vizuale si de motricitate fina. Varsta recomandata: 18 luni+

Mai multe detalii

35.00 lei

cu TVA

Set 6 Cuburi educative pentru bebe, din material sintetic pe exterior si moale la interior, de calitate superioara pentru bebelusi, de dimensiuni mari, cu fatete inscriptionate cu imagini dragalase, colorate.

Pe fiecare dintre cele sase laturi ale fiecarui cub sunt desenate cate o informatie foarte utila, iar el poate invata usor culorile, diverse texturi si imagini uzuale, animale, plante sau fructe.

Cuburile pot fi folosite si pentru ca bebe sa le suprapuna si sa formeze seturi de imagini. Setul contine 6 cuburi de diferite culori, fiecare latura avand o alta culoare, fiecare cub fiind reprezentativ pentru cate un grup de obiecte.

Trei dintre cele sase cuburi au zornaitori, ceea ce ajuta la dezvoltatea abilitatilor auditive ale celor mici.

Latura cub 7,5 cm

Mod ambalare: cutie carton.

Varsta recomandata: 18 luni+

Scrieţi o recenzie

Minge Cauciuc Color

Minge din cauciuc moale si rezistent, in culori vii si atragatoare pentru toti copiii. ATENTIE: Supravegheati copiii in timp ce se joaca.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.