Ceas Proiectii Transformers Marește

Ceas Proiectii Transformers

Toys

6832

Nou

Ceas de mana pentru copii cu proiectiile ale indragitelor personaje din filmul Transformers. Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

19.90 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!

Ceas de mana pentru copii cu proiectiile indragitelor personaje din Transformers

Ceasul este electronic, functioneaza cu baterii (incluse), se poate seta ora si data, astfel cei mici pot invata cu usurinta notiunea timpului; cureaua este reglabila, din material plastic moale.

Atunci cand este apasat butonul lateral, ceasul proiecteaza luminos 20 imagini cu personajele atat de indragite de copii (in functie de stocul existent).

ATENTIE: se recomanda folosirea produsului de catre copiii peste 3 ani. Contine piese mici, detasabile care pot fi inghitite.

Imaginile sunt de prezentare, produsul poate diferi ca si imprimeuri sau culori.

Scrieţi o recenzie

Ceas Proiectii Transformers

Ceas Proiectii Transformers

Ceas de mana pentru copii cu proiectiile ale indragitelor personaje din filmul Transformers. Varsta: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.