Ghiozdan Scoala Urban Chic Princess 3086 Marește

Ghiozdan Troller Scoala Urban Chic Princess 3406

DP DP

DPC-16-6406-UC

Nou

Ghiozdan troller pentru şcoală, model Urban Chic Princess, inaltime 42 cm, cod DPC-16-3406-UC, cu imprimeu cu o frumoasa printesa cu masca pe partea din fata, inchidere cu fermoar şi buzunare laterale. Recomandat scolarilor.

Mai multe detalii

198.00 lei

cu TVA

Ghiozdanul troller pentru şcoală, model Urban Chic Princess, cod DPC-16-3086-UC are înălţimea de 42 cm, fata imprimata cu frumoasa printesa cu masca, închidere cu fermoar şi buzunare laterale.

Ghiozdan clasa I-IV DP Collection Uban Chic. Este confectionat din materiale de ultima generatie, rezistente la murdarie si umiditate, fiind foarte durabil.

Ghiozdanul are doua  compartimente generoase pentru depozitarea rechizitelor si cartilor scolare; bretele buretate cu forma ergonomica; buzunare laterale si frontale. Ghiozdanul prezinta finisaje de calitate exceptionala!

Dimensiuni: 42 x 30 x 14 cm + cadrul trollerului

Recomandat scolarilor.

Scrieţi o recenzie

Ghiozdan Gradinita 3 in 1 Kinder Chic 2942

Ghiozdanul pentru gradinita, model Kinder Chic 3 in 1, cod DPC-16-2942-KC, cu benzi reflectorizante si fatete magnetice multiple, ce schimba imaginea unor simpatice fetite, inchidere cu fermoar şi buzunare laterale. Recomandat prescolarilor si clasa 0.

DP Defining Perfection


Rechizite scolare si produse de papetarie pentru birou.