Pictura Cu Nisip Colorat Marește

Pictura Cu Nisip Colorat

Toys

6638

Nou

Set creatie care include 12 recipiente cu nisip in 12 nuante, varfuri pentru fiecare recipient si 20 planse de diferite dimensiuni. Recomandat de la 3 ani +.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este momentan in stoc

59.00 lei

cu TVA

Set creatie Pictura cu Nisip Colorat, care include 12 recipiente cu nisip in 12 nuante diferite, varfuri pentru fiecare recipient si 20 planse de diferite dimensiuni: A5 si A4.

Cum pictam cu nisip colorat?

Pictura cu nisip colorat este arta de a presara nisip  pe o suprafata adeziva pentru a crea un tablou. Plansele pentru pictura cu nisip colorat sunt formate din trei straturi: un carton,  o  suprafata adeziva si hartia protectoare.

Pentru inceput, se desprinde conturul  personajului. Suprafata descoperita este adeziva iar nisipul pe care il vom presara  - de preferat negru - se va fixa doar pe aceasta suprafata, fara sa se lipeasca de celelalte suprafete. Surplusul de nisip de pe plansa se scutura inapoi in bolul corespunzator. Si cu asta, conturul este gata! Astfel, personajul nostru va fi bine conturat, contrastul culorilor va fi mai puternic iar celelalte zone vor iesi frumos in evidenta.

Apoi dezvelim una cate una zonele pe care dorim sa le acoperim cu nisip colorat si le coloram rand pe rand, inclusiv fundalul tabloului.

Ca si sugestie, fundalul poate fi colorat intr-o culoare sau in mai multe culori. Recomandam folosirea culorilor inchise la inceput, lasand pe final cele deschise – alb, galben, crem. Dupa ce am presarat nisip colorat peste toate sectiunile plansei, putem sa coloram si fundalul tabloului nostru.

 

Avantajele picturii cu nisip colorat pentru copilul tau

Pictura cu nisip colorat ofera copiilor posibilitatea de a-si imbunatati si dezvolta abilitatile artistice, ofera informatii educationale asupra culorilor – coordonarea si potrivirea culorilor utilizand o paleta larga de culori.

Oferind copiilor posibilitatea de a desfasura o activitate in care nu pot gresi, pictura cu nisip creste si  intareste increderea in sine a acestora. Pictand cu nisip colorat copiii dau frau liber imaginatiei si creativitatii lor, creand tablouri minunate cu cele mai indragite personaje ale copilariei.

Recomandat de la 3 ani +.

Scrieţi o recenzie

Pictura Cu Nisip Colorat

Pictura Cu Nisip Colorat

Set creatie care include 12 recipiente cu nisip in 12 nuante, varfuri pentru fiecare recipient si 20 planse de diferite dimensiuni. Recomandat de la 3 ani +.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.