Preț redus! Toba Educativa Cu Mufa MP3 Si Microfon Marește

Toba Educativa Cu Mufa MP3 Si Microfon

Toys

6632

Nou

Toba Educativa Cu Mufa pentru dispozitiv MP3, Microfon si incarcare prin USB. Varsta recomandata: 18 luni+

Mai multe detalii

128.00 lei

cu TVA

149.00 lei cu TVA

-21.00 lei

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!
Toba Karaoke educativa cu microfon si mufa pentru MP3
Functii:
- 10 functii distincte
- atingere inteligenta si delicata cu mana pe partea de deasupra. Partea de sus este din cauciuc moale si placut la atingere, care, apasat, va emite sunete si lumini atat in partea de sus, cat si pe laterale.
- functie karaoke
- suport pentru mp3 - are o mufa speciala, la care se poate atasa orice dispozitiv care suporta audio MP3, iar jucaria va functiona ca si o boxa, putand asculta melodiile preferate sau chiar sa faca karaoke si cu ajutorul microfonului
- suport pentru incarcare externa prin cablu USB
- trei tipuri de moduri educationale: muzica, ritm, povesti
- in partea de sus are inca 5 butoane cu functii si melodii distincte, facand din aceasta toba o jucarie interactiva si educativa.
Aceasta jucarie ajuta la dezvoltarea abilitatilor: de coordonare mana-ochi, cognitive asupra culorilor si luminilor, abilitatilor muzicale, motorii si de stimulare a imaginatiei.
Dimensiuni cutie: 23 x 22 x 22 cm
Se poate ajusta volumul sunetului cu ajutorul butonului special.
Necesita 4 baterii AA (1,5V), neincluse.
Recomandat copiilor peste 18 luni.

Scrieţi o recenzie

Toba Educativa Cu Mufa MP3 Si Microfon

Toba Educativa Cu Mufa MP3 Si Microfon

Toba Educativa Cu Mufa pentru dispozitiv MP3, Microfon si incarcare prin USB. Varsta recomandata: 18 luni+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.