Reduceri! 2 Jocuri in 1 Nu Te Supara Frate si Jocul Serpilor Marește

2 Jocuri in 1 Nu Te Supara Frate si Jocul Serpilor

Toys

6614

Nou

Set cu doua jocuri de societate indragite: Hai sa ne jucam (sau celebrul Nu te supara frate) si Jocul Serpilor cu o tabla de joc distractiva. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

17.00 lei

cu TVA

Set cu doua jocuri de societate indragite: Hai sa ne jucam (sau celebrul Nu te supara frate) si Jocul Serpilor (sau celebrul Sus-Jos) cu o tabla de joc distractiva.

Cutia include: o tabla de joc cu doua fete, 16 pioni, 1 zar, si instructiunile de joc.

Jocurile clasice de societate ajuta la dezvoltarea inteligentei , imaginatiei si a gandirii logice. Mai mult, aceste jocuri, ofera distractie maxima pentru intreaga familie.

Jocuri pentru 2-4 jucatori.

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Monopoly Clasic In Limba Romana

Joc de societate Monopoly in limba romana. Castigatorul jocului este cel care face cele mai multe propietati si cei mai multi bani.Varsta recomandata: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.