Cuburi Gumate Moi Pentru Bebe Marește

Cuburi Gumate Moi Pentru Bebe

Toys

6600

Nou

Set 6 Cuburi Gumate Moi Pentru Bebe ideale pentru cei mai mici dintre noi sa-si dezvolte simturile tactile, auditive, vizuale si de motricitate fina.

Mai multe detalii

49.00 lei

cu TVA

Set 6 Cuburi din material cauciucat moale, de calitate superioara pentru bebelusi, de dimensiuni mari, cu fatete inscriptionate cu imagini dragalase, colorate.

Cand bebe le strange acestea produc sunete, iar el poate invata usor culorile, diverse texturi si imagini uzuale.

Cuburile pot fi folosite si pentru ca bebe sa le suprapuna si sa formeze. Setul contine 6 cuburi de diferite culori.

Latura cub 5 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Saci Vacuum 50X60 Cm

Castiga spatiu:Prin depozitarea obiectelor alese de tine in sacii de vidat cu supapa poti castiga pana la 75% mai mult spatiu:pas: umple saculpas: elimina aerul folosind un aspiratorSacii sunt rezistenti, facuti din politilena si nylon, transparenti cu diferite imprimeuri.

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.