Preț redus! Puzzle Incastru Din Lemn Cu Cifre Cu Buton Si Imagini Marește

Puzzle Incastru Din Lemn Cu Numere Cu Buton Si Imagini

Wooden Toys

6565

Nou

Puzzle Incastru Din Lemn Cu Cifre Cu Buton Si Imagini. Acest puzzle contine cifre si forme geometrice, fiecare piesa trebuie introdusa in forma care ii apartine. Varsta recomandata: 2-4 ani

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este momentan in stoc

14.00 lei

cu TVA

20.00 lei cu TVA

-30%

Puzzle incastru din lemn cu cifre, cu buton de care copiii pot prinde cu manuta numerele si cu imagini sub fiecare caracter, desenate pe baza de lemn. 

Jocul de puzzle este un mijloc distractiv de petrecere a timpului liber, un joc cu valoare educativa. Reprezinta un hobby pentru toate varstele.

Acest puzzle contine cifre si forme geometrice si fiecare piesa trebuie introdusa in forma care ii apartine. Ii ajuta pe cei mici sa invete mai usor numerele, dar le dezvolta si simtul observatiei.

Dimensiuni: 30 x 22 cm (varianta dreptunghiulara) sau 22 x 22 cm (varianta patrata)

Greutate: 500 grame

Este un joc indicat copiilor cu varste cuprinsa intre 2-4 ani.

ATENTIE: Imaginile sunt de prezentare, produsul poate diferi, in functie de stocul disponibil, cu imagine in partea de jos sau sub caracter. Pentru siguranta, intrebati care este modelul actual.

Scrieţi o recenzie

Puzzle Chinezesc Tangram

Puzzle chinezesc Tangram din lemn de fag. Există doar ?apte piese , dar există un număr extraordinar de modalită?i de a le asambla. Singura limitare este imaginatia ta . Varsta recomandata: 3 ani+