Labirint Magnetic Numerele Si Ariciul Marește

Labirint Magnetic Animalele si Numerele

Toys

6490

Nou

Labirint magnetic Animalele si Numerele. In fiecare casuta care este numerotata cu cate o cifra cel mic trebuie sa puna numarul de bile corespunzator. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

42.00 lei

cu TVA

Încă 199.00 lei pentru transport Gratuit!

Labirint magnetic Animalele si Numerele 

Invata numerele de la 1 la 9! Acesta este un joc din lemn, cu valoare educativa, care cu siguranta ii va atrage pe cei mici. Este din lemn pictat iar in interior se gasesc bilute pe care cel mic va trebui sa le traga cu cele 2 betisoare in varful carora se gasesc magneti. In fiecare casuta care este numerotata cu cate o cifra cel mic trebuie sa puna numarul de bile corespunzator. Bagheta aluneca usor pe capacul din acril, cu ajutorul ei se poate agata o bila colorata si ghida catre cosuletul numerotat.

Acest joc dezvolta abilitatile copilului, coordonarea mana-ochi si perceptia vizuala.

Nu are piese detasabile.

Dimensiuni: 29,5 x 29,5 x 2 cm

Produsul este disponibil in mai multe forme de animale: arici, dinozaur, pisica, leu, caine etc. Livrarea se va face in functie de stocul existent; in cazul in care aveti preferinte, va rugam sa le specificati.

Varsta recomandata, peste 3 ani.

Scrieţi o recenzie

Labirint Magnetic Animalele si Numerele

Labirint Magnetic Animalele si Numerele

Labirint magnetic Animalele si Numerele. In fiecare casuta care este numerotata cu cate o cifra cel mic trebuie sa puna numarul de bile corespunzator. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.