Papusa Alba ca Zapada 30 cm Marește

Papusa Alba Ca Zapada 30 Cm

Toys

6389

Nou

Papusa Alba ca Zapada este printesa Disney favorita a micutei tale? Fa-i o surpriza si arata-i dragostea ta, oferindu-i prietena cu care se poate juca in casa sau afara, dezvoltandu-i astfel abilitatea de a juca roluri. Varsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

24.00 lei

cu TVA

Papusa reprezinta intruchiparea Printesei Alba ca Zapada din celebrele desene animate create de Walt Disney
Infatisarea si imbracamintea papusii respecta modelul consacrat din povestea Alba ca Zapada si cei 7 pitici.
Papusei i se pot misca bratele din umeri, de la coate, incheietura mainii, picioarele, precum si capul
Inaltimea papusii este de 30 cm
Dimensiunile cutie: 32 x 22 x 4 cm
Varsta recomandata: 3 ani+

Scrieţi o recenzie

Sistemul Solar 3D

Setul educativ Sistemul Solar 3D ii va ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu sistemul de planete din care face parte Pamantul si sa inteleaga ordinea planetelor in Sistemul Solar. Varsta recomandata: 8 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.