Preț redus! Set 10 masinute Cars cu cheita Marește

Set 10 Masinute Cars Cu Cheita

Toys

6367

Nou

Set 10 masinute Cars cu cheita Introdu cheita in masinuta, apasa pe ea si cursa dintre masini poate incepe. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

59.00 lei

cu TVA

69.00 lei cu TVA

-10.00 lei

Set 10 masinute Cars cu cheita

Este cadoul perfect pentru baietii care prefera cursele si masinile de curse dar si pentru cei carora iubesc filmul animat Cars - Masinile.
Functioneaza foarte usor, introduci cheia in spatele masinii iar cand se apasa pe ea pleaca in fata cu rapiditate. Nu necesita baterii.
Dimensiuni cutie: 28 x 26,5 x 6,5 cm
Dimensiune masina (aprox): 7.5-9 cm
Material: Masinutele si cheitile sunt din plastic.
Ambalata in cutie printata cu fereastra transparenta;

Cuprinde figurine din indragitul desen animat si anume Fulger McQueen, Lightening McQueen, Bucsa, Mater, Sally, Holley Shiftwell etc in functie de stocul existent.

Reprezinta cadoul ideal pentru copiii ce iubesc acest desen.

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Set 10 Masinute Cars Cu Cheita

Set 10 Masinute Cars Cu Cheita

Set 10 masinute Cars cu cheita Introdu cheita in masinuta, apasa pe ea si cursa dintre masini poate incepe. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.