Masa de frumusete cu orga 2012 Marește

Masa De Frumusete Cu Orga 2012

Toys

6331

Nou

Masă de frumuseţe cu orgă şi scăunel 2012 cu accesorii indispensabile pentru domnisoare, oglinda cu lumini si sunete, capac ce se ridica descoperind pianul. ATENTIE: Produs recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Mai multe detalii

219.00 lei

cu TVA

Masa de frumusete Magica cu Orga si scaunel 2012.
Aceasta este cadoul ideal pentru orice fetita!
Aceasta se poate privi in oglinda in timpul celor mai importante momente din viata sa!
Are la indemana toate accesoriile pentru a se infrumuseta: margele, bratari, perie de par si feohn functional.

Oglinda functioneaza prin inductie magnetica astfel ca atunci cand se trece cu mana prin fata oglinzii, usile acesteia se deschid si copilul se poate vedea in oglinda.
Cand se apasa butonul de deasupra oglinzii, acesta lumineaza si se aud diverse sunete de bucurie si melodii.
Partea de jos a mesei se poate ridica si astfel se descopera pianul care are 2 moduri de functionare: tastele de pian cu notele muzicale aferente sau melodii prestabilite. 
(bateriile nu sunt incluse)
Dimensiuni produs: 43.5 x 31.5 x 72.5 cm

Dimensiuni cutie: 57 x 44 x 12 cm

Imaginile sunt de prezentare, produsul poate diferi usor prin nuante sau accesorii, insa functiile sunt aceleasi.

ATENTIE: Produs recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

Scrieţi o recenzie

Masa De Frumusete 008-905

Masa de infrumusetare pentru copii Beauty Magic Mirror 008-905 cu oglinda si accesorii pentru micile printese. Varsta recomandata: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.