Turnul educativ din lemn Marește

Turnul 8 Educativ Din Lemn

Wooden Toys

6206

Nou

Turnul educativ din lemn este o jucarie cu multiple activitati practice si care ajuta la dezvoltarea motricitatii fine, a logicii si la acumularea de noi cunostinte. Varsta recomandata: 36 luni +

Mai multe detalii

85.00 lei

cu TVA

Turnul educativ din lemn este o jucarie cu multiple activitati practice si care ajuta la dezvoltarea motricitatii fine, a logicii si la acumularea de noi cunostinte.

Setul include 8 cuburi de marimi diferite, care pot fi introduse unul in altul pana ramane un singur cub (cel mai mare ca dimensiuni), iar atunci cand sunt suprapuse formeaza un turn. 

Fiecare cub are fatetele colorate si cu imprimeurile cifrelor de la 1 la 8, in ordinea crescatoare a cuburilor, iar pe una dintre fatete au gauri cu forme geometrice (formele geometrice sunt incluse in pachet) in care trebuie introduse piesele respective. Pe o alta laterala este desenat un animalut si scrisa denumirea acestuia in engleza, iar pe o alta fateta sunt desenate atatea animalute cat reprezinta cifra cubului.

Dimensiuni:  cm

Varsta recomandata: 36 luni +

Scrieţi o recenzie

Joc Scapa De Blocajul Din Trafic

E?ti blocat in trafic cu patru camioane mari ?i unsprezece alte masini. Poti manevra masina si sa scapi din ambuteiaj in timpul orelor de varf din trafic? Potrivit pentru: 1 jucător. Recomandat: 4 ani+