Primul meu jurnal Printesele Disney Marește

Primul Meu Jurnal Printesele Disney

Toys

Nou

Jurnal Printesele Disney cu lacatel Setul cuprinde 1 jurnal Printesele Disney cu 120 pagini colorate in bleu si roz, cutie speciala din carton, lacatel cu doua cheite. Pastreaza una pentru tine si una dai-o persoanei in care ai cea mai mare incredere. Varsta 3 ani+

Mai multe detalii

19.90 lei

cu TVA

Jurnal Printesele Disney cu lacatel
Incurajeaza copilul sa-si asteana gandurile pe hartie, sa-si exprime sentimentele, dar ofera-i si intimitatea de a face acest lucru.
Setul cuprinde: 1 jurnal Printesele Disney cu 120 pagini colorate in bleu si roz, cutie speciala din carton, lacatel cu doua cheite. Pastreaza una pentru tine si una dai-o persoanei in care ai cea mai mare incredere.
Vine ambalat intr-o cutie speciala din carton care se inchide cu ajutorul unui lacatel cu doua chei, ce face ca secretele tale sa fie foarte bine pazite de catre Cenusareasa, Alba ca Zapada, Ariel sau alta printesa.
Fiecare pagina a jurnalului este imprimata cuimagini ale Printeselor Disney.
Jurnalul are 120 de pagini (53 de foi pe care se poate scrie) gata sa-ti primeasca cele mai ascunse secrete;
Culori disponibile: Galben, Albastru, Mov 
Dismensiuni: 20,5 x 14,5 x 3 cm  
Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Motanul Tom Vorbaretul New

Motanul Tom vorbaretul este o jucarie inteligenta, educativa si foarte amuzanta care ajuta la dezvoltarea vocabularului si a creativitatii. Disponibil pe alb si gri. Varsta recomandata: 3 ani+

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.