Joc Chicken Drops Marește

Joc Chicken Drop

Toys

5983

Nou

Joc de societate Chicken Drop, un joc de familie cu care se pot juca intre 2-4 jucatoriVarsta recomandata: 3 ani+

Mai multe detalii

38.68 lei

cu TVA

Joc Chicken Drop, un joc de familie cu care se pot juca intre 2-4 jucatori

Setul include: capul gainii, corpul transparent, cuibul, baza. 30 pene din plastic, 17 oua si instructiuni.

Indeparteaza-i penele puiului, una cate una, usor, fara sa-ti scape vreun ou. Cand totusi au cazut toate ouale in cuib, castiga cel cu cele mai putine oua in compartimentul sau.

Dimensiuni cutie: 27 x 27 x 11 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

 

Scrieţi o recenzie

Puzzle Incastru Din Lemn Cu Litere Cu Buton

Puzzle incastru din lemn cu litere. Acest puzzle contine litere si fiecare litera trebuie introdusa in forma care ii apartine. Varsta recomandata: 2-4 ani

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.