Bucătărie Printesele Disney Marește

Aragaz - Printesele Disney

Toys

5943

Nou

Aragaz Printesele Disney cu lumini si sunete specifice gatitului este perfect pentru cei mici care doresc să bucătărească folosind aragazul, cuptorul si ustensilele asemanatoare cu cele dintr-o bucatarie adevarata. Recomandat copiilor peste 3 ani

Mai multe detalii

122.96 lei

cu TVA

Aragaz Printesele Disney
Functii:
1   a. Pune tigaia pe ochi
    b. Apasa pe buton si va incepe gatirea cu lumini si sunete specifice.
2  a. Pune cratita pe celalalt ochi
     b. Apasa pe buton si va incepe gatirea supei cu lumini si sunete specifice.
3  a. Deschide cuptorul si pune puiul inauntru
   b. Inchide usa cuptorului si selecteaza metoda preferata de gatire dintre cele trei modalitati, toate acestea insotite de lumini si sunete realistice.
     c. Dupa ce se aude sunetul de final al gatirii, deschide cuptorul si savureaza preparatul.
Funcţionează pe bază de baterii AA, neincluse în pachet.
Dimensiuni cutie: 28 x 28 x 13 cm
Dimensiuni produs: 24 x 17 x 13 cm
Necesita baterii AA, neincluse. 

Recomandat copiilor peste 3 ani

Scrieţi o recenzie

Masina De Spalat Mare

Scoate sunetele unei masini de spalat reale, are butoane cu sunete, sertaras pentru detergent si buton oprit-pornit. Copiii pot invăţa cum se spală hainele şi cat de importantă este curăţenia. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.