Cort cu 50 bile C8605 Marește

Cort Cu 50 Bile C8605

Toys

5883

Nou

Cort de joaca cu 50 bile incluse C8605 in forma de casuta Jucarie de exterior/interior cort de joacă pentru copii, foarte usor de transportat si montat chiar si de catre copii. Varsta recomandata: 3 ani +

Mai multe detalii

169.00 lei

cu TVA

Cort de joaca cu 50 de bile incluse C8605 in forma de casuta

Jucarie de exterior/interior cort de joacă pentru copiifoarte usor de transportat si montat chiar si de catre copii, deoarece se pliaza foarte usor.

Bilele pot fi folosite si la baita sau in alte locuri, fiind cadoul ideal pentru orice pitic.

Material sintetic, foarte usor de curatat si intretinut.

Dimensiuni cort: 88 x 88 x 110 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Scrieţi o recenzie

Cort Cu Joc Sortare T8230

Cort cu joc de sortare de bile T8230 Jucarie de exterior/interior cort de joacă pentru copii, foarte usor de transportat si montat chiar si de catre copii. Varsta recomandata: 3 ani +

Toys este denumirea generică a brand-urilor producătoare de jucării, necunoscute în România. Aceste jucării sunt produse de către unele dintre cele mai mari fabrici de jucării din China, Turcia, Taiwan, Japonia, România etc toate fiind certificate UE.


Calitatea materialelor folosite pentru producerea acestor jucării este de high, medium-high, multe dintre acestea depăşind ca şi calitate materialele folosite de către marile brand-uri cunoscute pe piaţă. Majoritatea jucăriilor sunt copii fidele ale jucăriilor cu brand-uri de renume, unele dintre ele fiind atât de asemănătoare că nu se poate realiza diferenţa, decât ca nume de firmă scris sau nu pe ele.


Jucariile care functioneaza pe baza de baterii nu au bateriile incluse din fabrica si trebuie introduse in prealabil pentru ca jucaria sa functioneze, iar capacul bateriilor poate fi prevazut si cu loc pentru surub, dar surubul nu este inclus in jucarie.


Majoritatea jucariilor sunt produse de catre mai multe branduri, iar stocurile pot diferi in functie de furnizor.